SISTEM DE MONITORIZARE

SYNCHRO este unic producator in Romania de sisteme de monitorizare a parametrilor de mediu (temperatura, umiditate si CO2), prin WiFi. Soft-ul ce insoteste sistemul nostru este creat de noi si poate fi modificat dupa cerintele si nevoile clientilor nostri.

TERMOREZISTENTE SI TERMOCUPLE EXECUTATE LA COMANDA

Executam la comanda orice tip de sonde de temperatura: termorezistente Pt100 si Pt1000, de orice dimensiuni si lungimi; termocuple tip K,J si S de orice dimensiuni; sonde pentru industria alimentare; sonde de mediu, sonde de produs, sonde tip baioneta, sonde cu niplu si/sau cutie de borne; sonde de temperatura cu adaptor 4-20mA; sonde ce functioneaza la temperaturi de pana la +1100 0C.

REGULATOR PID

SYNCHRO produce la Craiova regulatoare PID, cu intrare universala (Pt100, termocuplu K,J,R sau S si analogica. regulatoarele noastre sunt destinate, in principal, sistemelor de control automat a temperaturii (racire sau incalzire).

TEMPERATURA SI UMDITATE

La noi veti gasi o gama larga de termometre si termohigrometre portabile, inregistratoare de temperatura, umiditate si presiune, termometre IR, multimetre de mediu, termo-anemometre, umidometre pentru lemn.

TERMOGRAF - inregistrator cu imprimanta

SYNCHRO produce la Craiova inregistratoare de temperatura si umiditate cu imprimanta incorporata, pentru autovehicule frigorifice in timpul transportului alimentelor sau marfurilor perisabile, in concordanta cu cerintele Standardului European: masurarea de temperatura EN 12830:1999.

 

DISTRIBUITOR AUTORIZAT

SYNCHRO este unic distribuitor in Romania al firmei TRAFAG SENSORS&CONTROLS, Elvetia, fabricant de transmitatoare de presiune.

SYNCHRO distribuie produsele firmei Gems Sensors&Controls, UK, fabricant de senzori de nivel, senzori ultrasonici, switch-uri de presiune.

SYNCHRO distribuie produsele firmei KORENIX, Taiwan, producator de convertoare industriale, calculatoare industriale, servere seriale.

 

 

CONTACTEAZA-NE!

Tel: +40 317 800 000

Fax: +40 317 801 039

Email: office@synchro.ro


Temperatura si umiditate 90%
20% Complete
Automatizare 75%
40% Complete (success)
Termocuple si termorezistente 50%
60% Complete (warning)
 Altele 30%
80% Complete