Pasiune & Profesionalism

La Synchro sunt in permanenta diverse activitati de realizat. Aici tratam cu seriozitate orice cerere primita de la clientii nostri. Interactiunea cu clientii ne bucura cel mai mult.


Toti membrii echipei sunt implicati. Suntem o echipa tanara, formata din oameni flexibili si deschisi la idei noi. Practicam cu devotament zi de zi munca noastra. Credem in valori stabile si in ingeniozitate, an dupa an si, fiecare dintre noi este pretuit si sprijinit ca om. Fiecare angajat/a este o persoana deosebita, fara a tine cont de varsta, educatie, provenienta sau nationalitate. Toti punem pret pe corectitudine si pe respectul unul fata de celalalt.


Pentru noi a contat intotdeauna respectul pentru fiecare om in parte, drept urmare, angajatii nostri se simt apreciati ca oameni. Ne caracterizam printr-o cultura organizationala bazata pe munca in echipa si printr-un stil de conducere corect.


Bucurie, incredere, optimism - asta ne propunem sa ne coordoneze interior si este clar ca asta vom oferi mai departe clientilor nostri.


Noi crestem, iar tu te dezvolti cu noi!

 • ing. Vio Biscu MBA, MCSD

  CEO

  AdministratorExperienta peste 15 ani la nivel de Top Management in Managemenul Proiectelor.

   

   

 • ing. Irina Gingioveanu

  Manager Vanzari - Absolventa a Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica, din cadrul Universitatii din Craiova; cunostinte in domeniile Vanzari, Management si Marketing.

   

   

 • ec. Oana Fota

  Departament Contabilitate - Absolventa a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, din cadrul Universitatii din Craiova

   

   

 • ing. Petrica Creanga

  Sef Productie