Toate Produsele
Modul Telemetrie  MT-512  Inventia

Inventia Modul Telemetrie

Pret fara TVA Suna pentru pret
Modulele MT-515 sunt dispozitive de alarma construite special pentru ascensoare, in conformitate cu standardele EN81-28:2003 – “Alarma la distanta pentru ascensoare de pasageri sau marfuri si pasageri”, armonizate cu Directiva 95/16/EC
Stoc
-1
Cod
MT-512
Cantitate

Inventia Modul Telemetrie

 Modul Telemetrie 515

        Modulele MT-515 sunt dispozitive de alarma construite special pentru ascensoare, in conformitate cu standardele  EN81-28:2003 – “Alarma la distanta pentru ascensoare de pasageri sau  marfuri si pasageri”, armonizate cu Directiva  95/16/EC.

        Modulul monitorizaza 8 intrari binare si 2 iesiri de control si stabileste ,in acelasi timp, o legatura de voce cu Service Center-ul, oferind raspunsuri la mesajele inregistrate. Optional, modulul poate fi echipat cu un port de comunicare pentru monitorizarea si diagnosticarea echipamentelor periferice.

         Gratie legaturii wireless GSM/GPRS, modulul  de transmisie este o solutie ideala pentru activitati desfasurate in spatii in care nu exista linii de telefonie fixa sau unde se doreste o optimizare  a fiabilitatii si o reducere a costurilor pentru sistemele de monitorizare.

Documentatie produs

512_ang
Download PDF Modul Telemetrie MT-512
Download