Toate Produsele
GSM Alarm and Control system ESIM021 Eldes

Eldes GSM Alarm and Control system

Pret fara TVA 141,75 €
Sistemul de alarmă şi control ESIM021 este folosit pentru a informa maximum doi utilizatorii prin intermediul reţelei GSM ca o alarmă a avut loc
Stoc
-1
Cod
ESIM021
Cantitate

Eldes GSM Alarm and Control system

 

Sistem de alarmă şi control prin GSM ESIM021

REDUCERE 30 % din pretul afisat

 


     Sistemul de alarmă şi control ESIM021 este folosit pentru a informa maximum doi utilizatorii prin intermediul reţelei GSM ca o alarmă a avut loc.
     Utilizatorii pot controla de asemenea dispozitivul electric prin intermediul telefoanele lor mobile, de exemplu, un sistem de iluminare sau sistemul de închidere sau deschidere al unei porţi.
      ESIM021 poate fi conectat la un panou de control al alarmei. Sistemul are două intrări digitale (normal deschis), astfel încât unul dispozitiv de detectare este conectat în mod independent de alarma, la panoul de control sau, alternativ, două aparate de detectare pot fi conectate la ESIM021 fără a avea nevoie de un panou de control.
      Atunci când intr-o zonă s-a declanşat pre-alarma, sistemul trimite, de asemenea, un SMS sau un mesaj vocal care să confirme că acest lucru a fost făcut.
      Oricare dintre utilizatori poate porni sistemul de încălzire sau de iluminare, închidere sau deschidere porti, lift etc. prin trimiterea unui mesaj text catre ESIM021.Doar un singur dispozitiv electric poate fi controlat în acest fel.
      Sistemul avertizeaza în caz de defecţiuni temporare de distribuţie al energie electrice. Sistemul va ignora cererile şi apelurile care provin de la numere de telefon necunoscute.

 

System application examples:

Objekto apsaugos funkcija Opţiune de securitate - Protejează obiectivul de acasă 24 / 7 şi vă informează instantaneu despre intrarea neautorizate cu ajutorul SMS-uri şi apel vocal pe telefonul tău mobil.
Informavimas apie vandentiekio avariją Informaţii despre un accident in cazul alimentari cu apa - Detecteaza inundaţii, reduce la minim deteriorarea activelor personale şi cele ale vecinilor dvs. în caz avariere accidentală a sistemul de alimentare cu apa.
Elektrinių prietaisų valdymas SMS žinutėmis Dispozitive electrice de control prin SMS (mesaj text) - Aveţi posibilitatea să exercitati controlul de la distanţă pentru o saună electrică, pompa de apă, cazan, dispozitiv de udare, puteţi activa sau dezactiva iluminatul electric, încălzire şi alte dispozitive controlate electric.

Garso kanalo panaudojimo funkcija patalpos praklausymas Canal de sunet - Permite utilizatorului să audă ceea ce se întâmplă în incinta asigurată prin propriu telefon mobil.
Priešgaisrinė apsauga Prevenire a incendiilor - In cazul în care fumul este detectat, sunteţi fi informaţi despre aceasta prin mesaj text SMS sau apel vocal.

 

DE CE SĂ ALEGEŢI ESIM021

  • apelant auto, GSM dialer, utilizat pentru a informa utilizatorii prin intermediul reţelei GSM că alarma a avut loc;
  • utilizatorii pot auzi ce se intampla  in sediul asigurat prin intermediul telefonului mobil propriu;
  • instalare simplă şi configurare - pentru sistemul rapid de pornire este de ajuns doar să introduceţi numărul de telefon al utilizatorului. Este suficient să conectaţi 3 fire (+12 V, COM şi Siret-Bell);

SPECIFICAŢII TEHNICE

  • Frecvenţa GSM modem: 850/900/1800/1900 MHz
  • Tensiunea de alimentare: 9-15V DC 300mA max
  • Curent utilizat în modul de aşteptare: 30mA max
  • Numărul de intrări digitale (normal deschis): 2
  • Tensiune de intrare - valori admisibile digitale: 0-30V
  • Durata impulsului: > 600ms
  • Numărul de Rezultate: 1
  • Parametrii de ieşire max: 500mA; 30V
  • Dimensiuni: 108x52x30mm
  • Temperatura de operare: -35 ... +55 ° C

 

Documentatie produs

esim021_manual
Download User Manual (.pdf)
Download
flyer_esim021_en
Download Flyer (.pdf)
Download
esim021_release_notes
Download Release Notes (.pdf)
Download